Helyi hírek 2014. augusztus 15. 14:30

Útlezárások Félegyházán

Útlezárások Félegyházán
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a tisztelt lakosságot, gépjárművel közlekedőket, hogy 2014. augusztus 20-án, szerdán Kiskunfélegyházán az alábbi útlezárásokra kerül sor:






Kossuth u.

- 9.30 h-tól a Wesselényi u. – Lónyai u. közötti szakaszt lezárják a Szent István téri ünnepi rendezvények biztosítására egészen az Arató felvonulás elhaladtáig (kb. 13 h-ig).

- Kb. 11.15 h-tól 13 h-ig az Izsáki úttól az 5-ös sz. főútig a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és a Polgárőrség segítségével szakaszos lezárás lesz az Arató felvonulás biztosítására. (5-ös sz. főút a Kossuth u.-i torkolatban a felvonulók visszaindulásakor néhány percre lezárásra kerül.)

Továbbá tájékoztatják a tisztelt lakosokat, hogy:

- 2014. augusztus 18. délután - augusztus 21. között a Bajcsy-Zs. E. u. – 5-ös sz. főút sarkán található parkolóban dodgem-park fog üzemelni, ezért a gépjárművezetők ezt a parkolót nem fogják tudni használni ezekben a napokban és a taxiállomás is átköltözik a Szent János térre, a mozi elé.

- 2014. augusztus 19-én este lezárják a Béke téren a Spar áruház előtti parkolót egészen augusztus 20. éjfélig az augusztus 20-i tüzijáték helyszínének biztosítása érdekében. A gépjárművezetők ezt a parkolót szintén nem fogják tudni használni ebben az időszakban.

Kérik az érintett közlekedőket, hogy az útvonalukat, parkolásukat a fentieknek megfelelően szíveskedjenek megválasztani! A lakosság és a gépjárművezetők szíves megértését, türelmét előre is köszönik!
 

Kövessen minket a Facebookon is!