Helyi hírek 2014. augusztus 17. 13:55 Forrás: baon.hu

160-nal ütközött a gyerekeket szállító kisbuszba

Képgaléria
160-nal ütközött a gyerekeket szállító kisbuszba
Motorossal ütközött egy kisbusz vasárnap reggel az 54-es számú főúton, Kecskemét határában. A motor kilométerórája 160-nál akadt ki. Azon a szakaszon 60 a legnagyobb megengedett sebesség.

A baleset az M5-ös autópálya Kecskemét déli lehajtójánál történt. A diáksportolókat szállító kisbusz Kecskemét felől érkezett, a sofőr fel akart kanyarodni az M5-ös autópályára, amikor a szemből érkező Yamaha sportmotor az oldalába csapódott. Noha azon a szakaszon 60-as tábla van, a motor kilométerórája 160-nál akadt ki, vagyis a becsapódás pillanatában ennyivel mehetett a motor.


A 38 éves motoros férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Három gyermek, egy 16 éves fiú, egy 14 éves lány és egy 11 is fiú könnyebb sérülésekkel került kórházba. Úgy tudjuk, a tizenéves sportolók éppen Zánkára tartottak egy edzőtáborba, amikor a baleset történt. A gyerekeket és a sofőrt is sokkolta a baleset látványa.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az elsődleges adatok alapján a balesetben négy ember, köztük három gyermek megsérült. Egy súlyos sérültet és két könnyű sérültet a mentők kórházba szállítanak.
 

Kövessen minket a Facebookon is!