Helyi hírek 2014. augusztus 18. 14:55

Kollár László a Jobbik polgármesterjelöltje

Képgaléria
Kollár László a Jobbik polgármesterjelöltje
A Jobbik Kollár Lászlót, a helyi Jobbik szervezet elnökét, a megyei szervezet alelnökét jelöli Kiskunfélegyháza polgármesterének az őszi helyhatósági választásokon. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be Suhajda Krisztián, a megyei szervezet elnöke augusztus 18-án. Az összejövetelen a párt önkormányzati képviselőjelöltjeit is bemutatták.

Kollár László polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az önkormányzatban a helyi értékek mentén szeretnének politizálni, működtetni a várost. Szeretnék elérni, hogy a városi beruházások kivitelezésében a félegyházi vállalkozók is szerepet kapjanak. Nyílt, teljes nyilvánosságot biztosító politizálást szeretnének folytatni, a civil szervezeteket, egyéni gondolkodókat és szakértőket is bevonva a döntések előkészítésébe.

A képviselőjelöltek bemutatását azzal kezdte: „mások vagyunk mint az eddigi politikai elit. Mindannyian a gyakorlatból jöttünk. Jelöltjeink többségében vállalkozók, akik tisztában vannak a mindennapi élet kihívásaival”. A Jobbik helyi szervezete az 1-es körzetben Szikszai Lászlót, a 2-es körzetben Kovács Józsefet, a 3-as körzetben Kollár Lászlót, a 4-es számú körzetben Vakulya Istvánt, az 5-ös számú körzetben Szlávik Józsefet, a 6-os számú körzetben Szabó Józsefet, a 7-es számú körzetben Csáki Norbertet, a 8-as számú körzetben Polgár Istvánt, a 9-es számú körzetben Kovács Róbertet indítja képviselőjelöltként. A 10-es számú körzetben Ván Jenőt támogatják, aki függetlenként indul a helyhatósági választáson. A párt listáján indulók közül hárman (Kovács József, Szabó József és Kovács Róbert) nem tagjai a szervezetnek, de egyetértenek a Jobbik politikai alapelveivel és helyi programjával – mondta el Kollár László.

H. S.

Kövessen minket a Facebookon is!