Sport 2019. május 18. 11:00

Tesco Kupán ragadtak kesztyűt a „Hideg” bunyósok

Képgaléria
Tesco Kupán ragadtak kesztyűt a „Hideg” bunyósok
Az idei évben sem volt megállás a Hideg László Boksz Egyesületnél, az edzéseket fiatalok és felnőttek egyaránt látogatják a Darvas Iskola tornatermében. A legtehetségesebb bokszolók közül Gondi János és Füzesi Csaba nemzetközi versenyeken vesznek részt a következő hónapokban. Legutóbb Hódmezővásárhelyen szerepeltek tapasztalatszerzés szempontjából a Tesco Kupán, amit a Hódmezővásárhelyi Box Klub szervezett. 146 versenyző lépett ringbe, az ország minden pontjáról érkeztek öklözők, összesen 42 pár mérettette meg magát.

Mindkét fiatal tehetséges korosztályában. Gondi János 13 éves, egy éve ismerkedett meg az ökölvívással. Elmondása szerint minden edzésen keményen készül, ütései erősnek számítanak. Első versenye a hódmezővásárhelyi Tesco Kupa volt, ahol két meccset és három menetet bokszolt. A tervek szerint csapattársával, Füzesi Csabával a magyar bajnokságon is elindul.

A nyár folyamán az egyesület versenyzői Kecskeméten és Keszthelyen is szorítóba lépnek. A fiúk mellett a lányok létszáma is növekszik a klubon belül- mindezt Hideg László vezetőedző mondta el, aki köszönetet mondott a támogatóknak a segítségért.

 

 

 

Kép: Hideg László

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!