Helyi hírek 2014. augusztus 19. 12:00 Forrás: Wings Tánccentrumok

Két aranyat és két ezüstöt hoztak el a Wings táncosai Zánkáról

Két aranyat és két ezüstöt hoztak el a Wings táncosai Zánkáról
Augusztus 7-10. között rendezték a 20. Gyermek és Ifjúsági Zánkai Táncfesztivált és a III. Zánkai Felnőtt Táncfesztivált, mely minden évben az egyik legrangosabb versenynek számít Magyarországon. Az utolsó két napon az Ifjúsági, Felnőtt és Senior korosztályú párosoké volt a parkett, valamint a tánciskolások is megmutatták a tudásukat.






Ezen a versenyen részt vett a kiskunfélegyházi klub képviseletében a Guba Marcell - László Kata duó (Stúdió 2000 TSE), és rendkívül szép eredményekkel tértek haza a neves eseményről. Junior 2 "E" standard (15 pár) és latin (26 pár) kategóriában is a legjobbnak bizonyultak, így a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel.

Másnap elindultak az idősebbek között is, ahol szintén hatalmas mezőnyben szerepeltek. Az idősebbek között is szépen és eredményesen vették az akadályokat és a dobogó második fokára állhattak fel mindkét táncnemben. A páros így két arany és két ezüst éremmel tért haza. A párt elkísérték a szülők, továbbá edzőjük, Barát Enikő is részt vett a versenyen. Sándor Zsuzsanna egyesületi elnök és Gál Krisztián kitüntetett táncos is a helyszínen szurkolt a párnak.
 

Kövessen minket a Facebookon is!