Egészségügy 2019. június 3. 15:00

Megnyílt az Egészségközpont - fotókkal frissítve!

Képgaléria
Megnyílt az Egészségközpont - fotókkal frissítve!
Ma reggel rendben megnyitotta kapuit a félegyházi Egészségközpont. Az orvosok és asszisztensek az elmúlt napokban befejezték a költözést, birokba vették és berendezték rendelőiket, így ma már fogadják a betegeket. Működik a gyógyszertár, a délelőtti órákban még több szabad hely is volt a parkolókban. A kulturált, szép környezetről, a környező Korond utca megújulásáról a dolgozók és a gyógyulni érkezők is elismeréssel beszéltek. 

– Egy több éven át tartó munka gyümölcseként a félegyháziak évtizedes álma valósult most meg. A gyönyörűen felújított, szépen berendezett, minden kényelmi funkcióval ellátott Egészségközpontban tartalommal telnek meg a szavak, amikor azt mondjuk: új korszak kezdődik a város egészségügyében – mondta Csányi József. A polgármester hozzátette: a környező Korond utcán – amely az Egészségközponthoz hasonlóan önkormányzati forrásból újul meg – még zajlanak az utolsó simítások. A növénytelepítés és az itt megvalósuló János vitéz játszótér azonban – mivel ezek a Zöldváros projekt részei – kicsit később, várhatóan kora őszre készülnek el.

Ezúton is felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy a beruházás kapcsán megváltozott a Korond utca forgalmi rendje: az utca egyirányú, behajtani a Kossuth utca felől, kihajtani a Deák Ferenc utca felől lehet, tehát annak forgalmi iránya is megfordult.

Fotó: Fantoly Márton



 

Kövessen minket a Facebookon is!