Egészségügy 2019. június 13. 07:30

Pénteken érkezik Félegyházára a BENU Egészségutca

Pénteken érkezik Félegyházára a BENU Egészségutca
Június 14-én, pénteken 9 és 18 óra között rendezik meg a kiskunfélegyházi Egészségközpont és a környező, megújult Korond utca ünnepélyes átadását, amelynek kapcsán gazdag programokkal a helyszínre érkezik a BENU Egészségutca.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében a félegyházi lakosok is élhetnek az ország legnagyobb mobildiagnosztikai szűrőkamionjának szolgáltatásaival: akár 37 féle vizsgálaton vehetnek részt.

A rendezvény szervezői hívják és várják a helyi általános és középiskolák diákcsoportjait is látványos anatómiai bemutatókra. A diákok szórakoztató formában mélyíthetik el tudásukat az emberi test felépítéséről és működéséről, anatómiai modellek, és a virtuális technológia segítségével bepillantást kaphatnak annak belső titkaiba, a 3D-s Anatómiai Mozisátorban pedig 15 perces előadásokat tekinthetnek meg egyedi látvány- és hangelemekkel színesítve.

A véradással egybekötött egészségnapot tovább színesítik: Katus Attila, Fliszár Dóra és csapata, a Silver Step, Mónus Kata, a Brilli-Art Stúdió Tánccsoport Egyesület, Thai chi bemutató, és a kiskunfélegyházi FTSI tornászai.

A rendezvényt megtiszteli jelenlétével dr. Kásler Miklós miniszter és Lezsák Sándor országgyűlési képviselő is.




 

Kövessen minket a Facebookon is!