Egészségügy 2019. június 14. 12:40

Megnyitott az egészségutca

Képgaléria
Megnyitott az egészségutca
Egész napos programsorozat várja június 14-én, pénteken 18 óráig a kiskunfélegyházi Egészségközpont és a környező, megújult Korond utca ünnepélyes átadása kapcsán az érdeklődőket

A rendezvény kapcsán kialakított egészségutcán szűrővizsgálatok, az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékbemutatók, kóstolók találhatók, amely mellett az ország legnagyobb mobildiagnosztikai szűrőkamionjában 37 féle vizsgálat végeztethető el.

Közben az Egészségközpont udvarában felállított színpadon folymatos kísérő programként aktív testmozgást népszerűsítő bemutatók láthatók, a délután folyamán még step aerobic, a kiskunfélegyházi FTSI tornászainak akrobatikus bemutatója, Thai chi bemutató és a Silver Step műsora.

Mindemellett a kisebbeket óriás ugrálóvár és trambulin, a diákokat pedig látványos anatómiai bemutatók várják. A rendezvény helyszínén párakapu és büfé is üzemel.

Az Egészségközpont ünnepélyes átadása 14.40-kor lesz, amelyen Csányi József polgármester mellett dr. Kásler Miklós miniszter és Lezsák Sándor országgyűlési képviselő is jelen lesz.

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!