Program 2019. július 3. 16:00

II. Jótékonysági Családi Piknik

Képgaléria
II. Jótékonysági Családi Piknik
Jótékonysági Családi Pikniket szerveznek július 7-én, vasárnap délután a Kiskun Múzeumban. Ezúttal egy majdnem 4 éves kisfiúnak, Ricsinek segíthetünk.

A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány vezetője, Papp Anett a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat munkatársa által ismerte meg a majdnem 4 éves Ricsit, akit édesanyja egyedül nevel. A kisfiú oxigénhiánnyal született, agyhártyagyulladással küzdött és csak segédeszközzel tud járni. Édesanyja Szegedre, Budapestre viszi gyógytornára.

Megszületett a közös segítség gondolata az IBV Hungária Kft.-vel. A cég dolgozói már hetek óta gyűjtik a műanyag kupakokat a kisfiú gyógyterápiájához. A rendezvényen színes programok várják a családokat. 17 órától a Pom-Pom Zenekar interaktív, zenés gyermekműsora, Petike, a rosszcsont manó címmel várja a kicsiket, 18 órától pedig Vastag Csaba szórakoztatja koncerttel a szülőket. Mindezen túl lesznek népi fajátékok, csillámtetoválás, a Kiskunfélegyházi Kutyaiskola jóvoltából pedig kutyasimogató is várja a vendégeket. 

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában, az IBV Hungária Kft.-nél és Papp Anett főszervezőnél, a +36-70-342-1131-es számon.
 

Kövessen minket a Facebookon is!