Sport 2019. július 4. 17:30

Régiós versenyen a Koppány Íjászok

Képgaléria
Régiós versenyen a Koppány Íjászok
Június 30-án Békésen, a Dánfoki Üdülőközpontban megrendezett DAR Történelmi versenyen vettek részt a Koppányok, amely a DAR sorozat 4. állomása volt. A megmérettetést a Szegedi Partiscum Íjászklub szervezte.

Kiskunfélegyházát 14 versenyző képviselte, akik hősiesen küzdöttek a meleggel és a szúnyogokkal szemben, és kitartóan keresték sokszor a mély avarban elbújó vesszőiket. A verseny 24 célon, 2D, 3D, és ügyességi célokon zökkenőmentesen zajlott. A kicsit hosszúra nyúló eredményszámítást, türelmesen kivárták a Koppányok, de a várakozás ellenére vidám időtöltésre is lehetőség volt, mert a Dánfoki Üdülőközpontban található strand és kikötő kellemes kikapcsolódást nyújtott a versenyzéstől, melegtől, várakozástól, elcsigázott, fáradt Koppányoknak.

A következő eredmények születtek:

Vadászreflex íj kategóriában: Kövecses Zsuzsanna 1., Tamáskovics Gyula 2. helyezést ért el.

Modern pusztai íj kategóriában: Kovács Máté 1., Bicskeiné Csányi Mária 2., Boldog Bence 3., ifj. Fetter Tamás 3., Fetterné Nagy Tünde 3., Zoboki Botond Zalán 3., Balanyi Sándor 8., Szeibert Imre 10., Szólya Imre 11., Csányi József 15., Tóth Mihály 19., Kovács László a 34. helyen végzett.

Kis Mónika
Koppány íjász
 

Kövessen minket a Facebookon is!