Sport 2019. július 18. 07:30

Cserkeszőlőn és Hódmezővásárhelyen íjászkodtak

Képgaléria
Cserkeszőlőn és Hódmezővásárhelyen íjászkodtak
Cserkeszőlőn szervezett íjászversenyt a Cserkeszőlői NLD Hun Íjász Klub, a XIII. Cserke Vitéz Napok alkalmából, július 13-án. Ezen a rendhagyó versenyen 28, 2D polifoam cél volt kihelyezve 1 körben, amelyekre 3 vesszővel lehetett lőni. A pálya kialakítása az IFAA előírott rendszabálya alapján történt.

Kiskunfélegyházát Zoboki Botond képviselte, nagyszerű versenyzéssel, nem kizökkenve a verseny üteméből a versenyt felfüggesztő felhőszakadás ellenére sem. Botond 80%-os teljesítménnyel, modern pusztai íjjal, az első helyen zárta a versenyt.


Július 14-én, a Hódmezővásárhelyen megrendezett a Dél-Alföldi Régiós 3D versenysorozat 3 fordulóján. A megmérettetést az Orosházi Íjász Egyesület szervezte. A verseny helyszínéül a volt műszaki laktanya gyakorlótere szolgált, amely változatos terepadottságainak köszönhetően érdekes célkihelyezéseket tett lehetővé. A jól kialakított pályán a résztvevő Koppányok ismét szépen szerepeltek.

Zoboki Botond modern pusztai íjjal az első helyen, Szeibert Imre szintén modern pusztai íj kategóriában, erős mezőnyben az ötödik helyen végzett.

Kis Mónika
 

Kövessen minket a Facebookon is!