Helyi hírek 2014. augusztus 22. 16:00 Forrás: police.hu

Kocsiból lopott, 15 perc alatt kattant a kezén a bilincs - videóval

Nyomozást indított a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya augusztus 21-én lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen férfi beazonosítását követő 15 percen belül rendőrkézre került.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2014. augusztus 21-én 9 óra körüli időben Kecskeméten az egyik autókereskedés parkolójában egy nyitott állapotban várakozó gépkocsiból ellopott egy táskát, amiben közel 200.000 forint készpénz, valamint a sértett személyes okmányai, illetve iratai voltak.

A nyomozók az adatgyűjtés során lefoglaltak egy biztonsági kamera által készített felvételt, amelyet kielemezve beazonosították a videón látható férfit és személygépkocsit. A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei a beazonosítást követő negyed órán belül előállították K. Róbert kecskeméti lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A 31 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Őrizetbe vételét követően a rendőrök kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az esettel kapcsolatban ismételten felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy ne hagyjanak értéket látható helyen a gépjárműveikben, autójukat minden esetben zárják le, így sok esetben megelőzhető a bűncselekmény.
 

Kövessen minket a Facebookon is!