Program 2019. augusztus 6. 16:00

Ahol a három kerék többet jelent a négynél

Ahol a három kerék többet jelent a négynél
Hatodszorra is megrendezik a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót és Flúgos Futamot augusztus 8-a és 10-e között Kiskunfélegyházán, a Parkerdőben.

Kiskunfélegyházán hatodik alkalommal rendezik meg Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozóját. A rendhagyó nemzetközi motoros közösség tagjait nem csak a féktelen szórakozás köti össze, hanem a 
család, a gyerekek, az esélyegyenlőség, a kutyusok szeretete, a végeláthatatlan motorostúrák, a technikai elhívatottság és immár a kiskunfélegyházi Parkerdő második otthonukként.

A bábeli zűrzavarban olyan nemzetközi barátságok születnek, amelyek nem igényelnek valódi 
idegennyelv-tudást, a foszlányokból és a mutogatásból is megértik egymást tucatnyi nemzet oldalkocsisai, ha végre hasonszőrűekkel találkozhatnak. 2019-ben sem lesz ez másként.

A program gerincét képezik a mindennapos gyermekmotoroztatások, a jobbnál jobb felnőtt és gyermekkoncertek, az oldalkocsis kiállítás, az oldalkocsis szépségverseny, a vezetett túra, a parádés felvonulás és kaszkadőr show, valamint a hétvége abszolút fénypontja, a flúgos futam, őrültebbnél őrültebb oldalkocsisokkal a szomszédban található kiskunfélegyházi motocross pályán. A főszervezők, a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület és a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület szeretettel várnak mindenkit már csütörtöktől az oldalkocsisok "nyári karácsonyára".

Ónodi Árpád



 

Kövessen minket a Facebookon is!