Helyi hírek 2019. augusztus 8. 07:30

Csányi József: Ez az én csapatom!

Képgaléria
Csányi József: Ez az én csapatom!
Kedves Félegyháziak! Sokan gondolják, hogy a város sorsát befolyásoló döntéseket személyesen én hozom, de ez korántsem így van! A városvezetés nem egyszemélyes show, hanem kemény csapatmunka.

Nagyon sokan dolgoznak Félegyházán is a háttérben, a „kulisszák mögött”. Egy-egy ügy előkészítéséhez olykor akár több tucat ember szakértelmére, ötleteire, problémamegoldására, és bizony kitartására, következetességére van szükség. Szerencsés vagyok, mert nekem az elmúlt öt évben nagyszerű munkatársaim és aktív segítőim voltak. A Félegyházán elért eredmények a városháza munkatársai és Nemzeti Fórumos frakciótársaim érdemei is. Mindegyiküknek hatalmas szerepe van abban, hogy ez a város ott tart, ahol tart.

A polgármester ötletel, álmodik és előkészít, de ugyanúgy egy szavazata van a képviselő-testületben, mint bárki másnak. Ha ezek az emberek nem támogatnának feltétlen bizalommal, ha nem állnának mellettem, egyedül semmit sem tudnék elérni. A képviselő-testületi munka során ezek között az emberek között öt év alatt valódi bizalom és barátság szövődött. Elképzelhetetlen a munkám anélkül, hogy egy lakótelepi ügyben ne egyeztessek dr. Ónodi Izabellával és Horváth Gáborral, hogy a Kossuthvárost érintő fejlesztésről dr. Kiss Ákos Csaba, a külterületről Ván Jenő nélkül gondolkodjak, hogy ne legyen a napi rutinom része egyeztetni Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterekkel, beszélni Gyenes Attilával, kikérni a véleményét dr. Réczi Lászlónak, Bense Zoltánnak vagy Szamosi Endrének. Így alakult ki, hogy ma már félszavakból is értjük egymást.

Az október 13-i önkormányzati választáson ugyanazzal a csapattal indulok, mint öt évvel ezelőtt. Hiszen ami bevált, azon nem kell változtatni. Most is a Nemzeti Fórum színeiben mérettetjük meg magunkat, egyetlen változás, hogy dr. Kása Zsuzsanna helyett – aki a Móra Ferenc Gimnázium frissen kinevezett igazgatójaként új munkájára szeretne koncentrálni – Szabó József indul képviselő-jelöltként a Bankfalu és Zöldmező lakótelep körzetében. A közismert, városszerte elfogadott birkózóedzővel már az elmúlt években is együtt dolgoztunk az érintett körzet fejlesztésén.




1. vk. Dr. Réczi László - Móraváros



2. vk. Bense Zoltán - Belváros, Rákócziváros, Bikahegy és a déli városrész



3. vk. Gyenes Attila - Belváros, Erdélyváros, Majsai úti lakótelep



4. vk. Szamosi Endre - Belváros északi része a Bercsényi utcáig



5. vk. Balla László - Békás városrész, és a Belváros keleti része


6. vk. Szabó József - Bankfalu, Zöldmező lakótelep és a környező tanyás térség
 


7. vk. Horváth Gábor - Petőfi lakótelep és a Békás városrész északi része



8. vk. Dr. Ónodi Izabella - Petőfi lakótelep nyugati része és a Kossuthváros keleti része



9. vk. Dr. Kiss Ákos Csaba - Kossuthváros nyugati része, Molnártelep



10. vk. Ván Jenő - Selymes, Halesz, Alsó-galambos, Felső-galambos, Szabóhegy, Ringhegy

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Önkormányzati választás - 2019