Sport 2019. szeptember 4. 08:30

Hétvégén elkezdődik a futsalbajnokság

Hétvégén elkezdődik a futsalbajnokság
Szeptember 7-én, szombaton megkezdi szereplését a 2019/2020-as szezonban az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC felnőtt női futsalcsapata.

Az új szabály miatt - amelynek értelmében a Jet-Sol Ligában nem játszhat olyan játékos, akinek más sportágban kiváltott versenyengedélye van - a keret a nyáron teljesen átalakult, például az előző szezon játékoskeretéből csak Godvár Katalin és Nagy Anett futsalozik majd. Szekszárdról három játékos is érkezett az Astrához: Hargas Annamária, Beke Adrienn és Ganczer Hajnalka.

A klubot választotta Szennai Adrienn és Mátyás Noémi (Rubeola FC Csömör), valamint a HTE játékosa, Mogyorósi Zsuzsanna is. A tolnai ikon, Varga Adél, valamint Urbán Anett is Astrás mezt húz majd, illetve az egykori hajdúböszörményi gólgyáros, Vígh Renáta is csatlakozott a gárdához.

A rajton mindjárt az egyik legnehezebb ellenféllel kerülnek szembe Dombó János lányai, hiszen a TFSE kerete is kicserélődött a nyáron. Információink szerint olyan nagyágyúkat vonultat majd fel aktuális ellenfelük, mint például Halászi Kinga, Pádár Anita és Bokor Adrienn. Izgalmas mérkőzésre számíthat tehát az, aki szombaton kilátogat majd Üllőre.

A korosztályos U17-es csapatok mérkőzését egy másik időpontban rendezik meg. 

Női Futsal NBI 1. forduló
Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC – TFSE

Szeptember 7., szombat, 18 óra
Üllő, városi sportcsarnok

 

Kövessen minket a Facebookon is!