Sport 2019. szeptember 5. 14:30 Forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

Megválasztották az elmúlt idény legjobbjait

Megválasztották az elmúlt idény legjobbjait
A nagypályához hasonlóan a hazai futsaltársadalom is minden évben megválasztja az adott bajnokság legjobban játszó tagjait, futsalszakembereit. A 2018-2019-es idény ebből a szempontból a férfiaknál a Haladás fölényét hozta.

A legjobbakra idén is az MLSZ Futsal Bizottságának tagjai, a két szövetségi kapitány, valamint a szövetség szakágvezetője szavazott, a javaslatok alapján állt össze a 2018-2019-es idény legjobb futsaljátékosainak, szakembereinek listája.

A férfiaknál a Haladás gyűjtötte be a legtöbb egyéni elismerést: Dróth Zoltán lett az NB I-es bajnokság legjobb játékosa, Sásdi Bálint a legjobb kapus, míg a legjobb vezetőedzőnek a szombathelyiekkel bajnoki ezüstérmet nyerő Sziffer Andrást választották meg.

A gólkirály a veszprémi Tatai József lett, míg a legjobb fiatalnak járó Császár Gyula-díj az Aramisban futsalozó Fekete Márké lett.

A nőknél az Astrában szereplő Sipos Lilla lett az idény legjobb játékosa, míg az Agenta Girls Szekszárd kapuját őrző Hargas Annamária a legjobb kapusnak járó díjat kapta meg. Az év edzőjének a Gyulai Amazonokat irányító Molnár Zoltánnét választották meg, míg a bajnokság gólkirályi címét ismét a hajdúböszörményiek legendás játékosa, Pádár Anita szerezte meg.

A 2018-2019-es futsalidény legjobbjainak listája:

Férfi futsal NB I, legjobb játékos
Dróth Zoltán

Férfi futsal NB I, legjobb kapus
Sásdi Bálint

Férfi futsal NB I, legjobb edző
Sziffer András

Férfi futsal NB I, legjobb játékvezető
Futó Tamás

Férfi futsal NB I, gólkirály
Tatai József

Férfi futsal NB I, Császár Gyula-díj
Fekete Márk

Női futsal NB I, legjobb játékos
Sipos Lilla

Női futsal NB I, legjobb kapus
Hargas Annamária

Női futsal NB I, legjobb edzője
Molnár Zoltánné

Női futsal NB I, gólkirálynő
Pádár Anita
 

Kövessen minket a Facebookon is!