Helyi hírek 2019. szeptember 15. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 24. vasárnap – 2019. szeptember 15.

1. Hétfőn Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúk emléknapja, pénteken a koreai vértanúk emléknapja, szombaton pedig Szent Máté apostol és evangélista ünnepe lesz.

2. Ma van a Kálvária búcsúja. Délután 3 órakor imaórát tartanak a Kálvária kápolnájánál, amelyre szeretettel hívják a híveket.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Csütörtök esténként ½ 7-re várják a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni. Akiknek a csütörtök este nem megfelelő időpont, azok számára pénteken este ½ 7-kor is indul egy csoport.

6. Azokat a fiatalokat is szeretettel hívják csütörtök és péntek este, akik már voltak bérmálkozók. Nekik külön csoportot szerveznek.

7. Várják azoknak a felnőtteknek is a jelentkezését, akik nem voltak még bérmálkozók vagy elsőáldozók, esetleg nincsenek még megkeresztelve, és szeretnének ezekben a szentségekben részesülni. Jelentkezniük a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet.

8. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat, és van rá lehetőségük, azokat kérik, hogy a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodásukat hálásan köszönik.

9. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

 

Kövessen minket a Facebookon is!