Helyi hírek 2014. augusztus 25. 21:50 Forrás: MTI

Önkormányzat 2014 - Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak

Önkormányzat 2014 - Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak
Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert - mint mondta - manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az októberi önkormányzati választáson.

Kapus Krisztián hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy általa teljes terjedelmében nem ismert, manipulált hangfelvételekkel keresték meg őt, és ezekkel zsarolják, hogy lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől. Hozzátette, nem ez az első eset, hogy megpróbálják megzsarolni, lejáratni.

"Bárki is áll a háttérben, visszautasítok minden ilyen jellegű módszert" - mondta a kiskunfélegyházi polgármester, közölve, hogy feljelentést tesz az ügyben, a zsarolásnak pedig nem enged, indul az önkormányzati választáson.

A hangfelvételek tartalmát firtató kérdésre azt válaszolta: azokat teljes terjedelmében nem ismeri, csak kis részletekből tudja, hogy a felvételek manipuláltak.

Kapus Krisztián a tájékoztató után kérdésre válaszolva azt nem kívánta elárulni, hogy kik állhatnak az akció mögött, de hozzátette, ha folytatják a zsarolást, nyilvánosságra hozza, kik lehetnek az illetők, akik között szerinte politikusok is vannak.
 

Kövessen minket a Facebookon is!