Sport 2019. szeptember 16. 18:00

Az ősz meccsét vívják Félegyházán

Az ősz meccsét vívják Félegyházán
Szombaton a megyei első osztályban a mögöttünk álló hétvégén a tabella élére állt Kiskunfélegyháza a pillanatnyilag egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, így a 4. helyen tanyázó Kerekegyháza csapatát fogadja. A két csapat helyezése különbözik ugyan, a vesztet pontok tekintetében ugyanakkor egyformán állnak, és mindkét csapat veretlen.

Nagy érdeklődéssel várt mérkőzés lesz a szombaton 16 órakor kezdődő találkozó, nem csak azért, mert két bajnokcsapat csap össze – a Kiskunfélegyházi HTK a megyei első osztályú bajnoki cím védője, a Kerekegyháza ugyanakkor a megye kettő Északi csoportjának az aktuális bajnoka –, és nem is csak azért, mert a két csapat még veretlen, és eddig mindkét gárda remek őszt produkált, hanem mert majdhogynem generációk csatája lesz a szombati - írja a közelgő eseményről a baon.hu.

A Kiskunfélegyháza az idei őszön legalább akkora, ha nem magasabb fokon műveli azt a türelmes, érett, magas színvonalú összjátékra alapuló csapatmunkát, amellyel méltán nyerte meg az előző bajnokságot, ráadásul az idén ősszel fiatalok beépítésével együtt teszi ezt. A Kerekegyháza pedig valósággal berobbant idén ősszel a megyei első osztályba, a szinte szemtelenül fiatal átlag életkorú csapat három hazai mérkőzésén elképesztő gólfesztivált rendezett, és idegenben sem talált legyőzőre. A tapasztalt rutin, és az – egyelőre – zabolázhatatlan fiatalság csatája lesz tehát a szombati rangadó.

 

Kövessen minket a Facebookon is!