Program 2019. szeptember 18. 10:00

A legtudományosabb hazai spirituális előadó látogat Félegyházára

A legtudományosabb hazai spirituális előadó látogat Félegyházára
A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány szervezésében Balogh Béla Kiskunfélegyházán tart előadást október 3-án, 18 órai kezdettel a Móra Ferenc Művelődési Központban. Az előadó a gondolatok és érzelmek egészségi állapotunkra gyakorolt hatásáról beszél. A rendezvény szervezői abban bíznak, hogy a jegyekből befolyt bevételből sok-sok kisgyermek karácsonyát tudják megszépíteni ajándékkal, meglepetésekkel.

Balogh Béla író, előadó, híd- és útépítő mérnök. Tanulmányait Erdélyben végezte, a Babes-Bolyai Tudományegyetemen. Fiatal mérnökként Nagykárolyban dolgozott. Saját bevallása szerint "a materializmus szellemében nőtt fel". Harminchat éves koráig ezt a szemléletmódot vallotta, habár találkozott a hipnózissal, a telepátiával és a telekinézissel. Ezen utóbbi időszakról saját honlapján így ír: "Bármihez nyúltam, úgy tűnt, tökéletesen illeszkedik egy olyan világképbe, ahol az ember nem csak fizikai lény, hanem egyben energialény is, és ahol a születés előtti élet, a halál utáni élet és az egész univerzum minden részletére kiterjedő gondos tervezés nem hit kérdése, hanem fizikai törvényekkel és kísérletekkel alátámasztható tény."

1987-ben Svédországba emigrált. Tagja lett a Fehér Sas Páholynak, ahol felismerés-áradatot tapasztalt meg, ami a Végső valóság című, először svéd nyelven megjelent könyv megírásához vezetett. 1999-ben Budapesten telepedett le. Előadásokat tart országosan és külföldön is, valamint könyvet ír, publikál – írja róla a Wikipédia.


Jegyek kaphatók a Móra Ferenc Művelődési Központban, a Tourinform Irodában, illetve Papp Anettnél a 06/70-342-1131-es telefonszámon.
 

Kövessen minket a Facebookon is!