Sport 2019. szeptember 26. 17:00

Turul Koppány sikerek

Képgaléria
Turul Koppány sikerek
Hódmezővásárhelyen versenyeztek szeptember 22-én a Turul Koppány Íjászai az Ormos Gábor Emlékversenyen, amely egyben a DAR 3D Versenysorozat 5. fordulója is volt.

A verseny 5. állomása a MISZ DAR 3D 2019-es versenysorozatnak a része, így a versenyszabályok ahhoz és a HDH-IAA rendszerhez igazodtak. A megmérettetésnek Hódmezővásárhely külterületén, a Bodzási út végénél kezdődő ártéri erdő adott otthont. Az íjászoknak 24 célon két egyenértékű lövést kellett leadnia.

A következő eredmények születtek:

Modern pusztai íj kategóriában: Zoboki Bontod 1., Kovács Máté 1., Szeibert Imre 4. Kovács László és pedig a középmezőnyben végzett.


Szintén szeptember 22-én, Baracson, a Skorpió Nyilai HÍE íjászversenyén vettek részt a Koppányok, a Scorpion Three Topics elnevezésű versenyen. A kibővített Skorpió íjászpályán 3 témakörben lőhettek meg a résztvevők történelmi versenyekről ismert célokat: 7 terepíjász, 7 történelmi vagy állat sziluett és 7 db 3D-s célt, egy körben, 3 lövéssel, egyedi szabályrendszerrel és kategória kiosztással.

Eredményeik: ifj. Fetter Tamás 1., Fetterné Nagy Tünde pedig a 12. helyen zárta a versenyt, mindketten modern pusztai íjjal lőttek.

Kis Mónika
Koppány-íjász

 

Kövessen minket a Facebookon is!