Sport 2019. október 1. 11:00

Kupamérkőzéssel készült a bajnokságra a KKC

Képgaléria
Kupamérkőzéssel készült a bajnokságra a KKC
Az egy osztállyal feljebb szereplő KTE-Duna Aszfalt U23-as csapatával mérkőzött meg a dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 2. fordulójában a Kiskunfélegyházi KC NB II-es felnőtt férfi kosár együttese. A KTE erőfölénye a pályán is megmutatkozott, magabiztosan jutott tovább.

A dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 1. fordulójában a Békési SZSK U23 otthonában 85-84-re nyert a KKC, így bejutott a 2. fordulóba, ahol a jóval esélyesebb és erősebb játékerőt képviselő KTE-Duna Aszfalt U23 várt rá szeptember 29-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Már az első negyedben 10 pont fölé nőtt a különbség, a KKC játékosai becsülettel küzdve helyenként szép megoldásokat bemutatva maradtak alul 54-97-re.

Az NB II. keleti csoportjában szereplő együttes számára kiváló felkészülésül szolgált a kupasorozat.

A bajnokságot hazai pályán a Békéscsabai KK ellen kezdik a KKC játékosai október 6-án, vasárnap 17 órától.



Mestermérleg:

Laczkó Róbert (vezetőedző, KKC): 

- Sokkal erősebb csapat a KTE, egy osztállyal feljebb játszanak. Fizikálisan fölénk nőttek és a minőségbeli fölényük is kijött a pályán. A bajnokság kezdete előtt mindenképpen hasznosak voltak a kapumérkőzések, a felkészülésünket jól szolgálták. Két magas játékos érkezett a csapathoz. Varga Milán center pozícióban, korábban ide járt iskolába, illetve a 19 éves Igor Milosevic csatlakozott még. Utóbbinak még szoknia kell az új környezetet. Második évét kezdi a KKC a férfi felnőtt NB II-ben. Szeretnénk előrébb lépni a középmezőnyben.


Hepp Kupa férfi 2. ford., 09. 29., Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok
Kiskunfélegyházi KC – KTE-Duna Aszfalt U23 54-97

(11-25, 16-19, 18-21, 9-32)

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!