Sport 2019. október 3. 10:00

Kiváló eredmények a szentesi úszóversenyen

Képgaléria
Kiváló eredmények a szentesi úszóversenyen
Sikerrel helytálltak a DMTK-KVSE úszói a Szentesen, szeptember 28-án megrendezett Sprint viadalon.

A csapat fiatal üdvöskéje, Bárány Almási Bianka, ezen a komolyabb megméretésen is dobogóra állhatott, több számban is érmes helyeket ért el. A népes mezőnyben minden számában tovább javulva a rutin megszerzése volt a cél. Bianka 50 mellen és 100 gyorson második, 50 háton, 100 mellen harmadik lett.

Ha már apróság, akkor Ficsor Gergő a maga nyolc évével a küldöttség legfiatalabb tagja, ötödik és hatodik helyet úszott az 50 méter mell és gyorsúszásban. Van még mit tanulnia, hiszen a 100-as számok még lemaradtak. 

Pintér Eszter számára kemény dió az idősebbek közt feljebb lépkedni, a mellúszás mindkét távján ötödik lett, ami már biztosíték arra, hogy a kedvenc úszásnemében sokra viheti.

Fricska Anna triatlonosként érkezett, 100 háton, 200 vegyesen negyedik, 50 mell, 100 gyors hatodik, a medencék világába a tökéletes technikája helyezi el, itt a helye.

Pozsár Dávid 100 gyorson elért 5. helye értékes, hiszen lassan percen belül érkezik, az ő versenyzése példaértékű, mert korosztályában már nagyon erős a mezőny, válogatottakkal teli futamban indult. Felkészítő edző: Hajdú László

 

Kövessen minket a Facebookon is!