Hirdetmények 2019. október 10. 08:30

Hitelnet Iroda már Kiskunfélegyházán is!

Hitelnet Iroda már Kiskunfélegyházán is!
Sokan, mikor hitelfelvételt terveznek, csak besétálnak számlavezető pénzintézetükhöz és az ott kézhez kapott ajánlatot fogadják el, pedig az esetek többségében kedvezőbb feltételek mellett juthatnának hitelhez, amennyiben jobban tájékozódnak.

De kinek van arra ideje, hogy akár 5-10 bankot felkeressen személyesen? Senkinek! Ebben az esetben érdemes szakértőhöz fordulni, aki egy helyen tudja összehasonlítani az egyedi ügyféligényeknek megfelelő ajánlatokat. Ebben tud nagy segítséget nyújtani a kiskunfélegyházi Hitelnet iroda, amely 38 bank és pénzintézet ajánlatát hasonlítja össze, így önnek időt, fáradságot és pénzt takarít meg.

Miért a Hitelnet?

A Hitelnet.hu szakértői azért dolgoznak, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket. 15 éves szakmai múltunk és több tízmilliárd forint végigkísért és közvetített hitel következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanunk, amelynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl olyan egyedi kedvezményeket kaphatnak, amelyeket utcáról betérő ügyfélként nem érhetnének el.

Egyedi kedvezmények ügyfeleinknek!

A C&I Hitelnet Kft. kiemelt Partneri kapcsolatban dolgozik a pénzintézetekkel, így olyan kedvezmények is elérhetőek az ügyfeleink számára, amelyek közvetlenül az utcáról betérve nem érvényesíthetők. Az egyedi kedvezményekről
ide kattintva tájékozódhat.

Hogyan dolgozunk?

Tanácsadóink az előzetes telefonos megbeszélés során felmérik az Ön igényeit és céljait. Személyes találkozónk során összehasonító elemzéseinken megmutatunk mindent, amit a banki hitelekről tudni kell, kiszámoljuk minden részletre kiterjedően az egyes banki kondíciók közötti eltéréseket a teljes futamidőre vonatkozóan. Személyes tapasztalatainkra hagyatkozva javasolunk megoldásokat, de a végső döntést mindig az ügyfél hozza. Ezt követően minden ügyintézés a mi dolgunk a hitelkérelem összeállításától kezdve.



Személyes tárgyalásaink során legalább 3 banki ajánlatot hasonlítunk össze mindenre kiterjedően és természetesen az előminősítéseket is elvégezzük irodáinkban. Amikor a komplett hitelkérelmet benyújtják a bank felé, akkor már mintegy 100 százalékos elfogadási aránnyal dolgozunk, tehát kellemetlen meglepetések már nem érhetik ügyfeleinket.

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunk és a teljes körű ügyintézés egy fillérjébe sem kerül.

Hogyan igényelhet hitelt a Hitelnet.hu segítségével?

Oldalunkon található 
hitelkalkulátor segítségével könnyen és gyorsan meg tudja tekinteni, hogy jelenleg melyek az elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletek a hazai bankok kínálatában hitelcéltól függően:

– Adja meg a felvenni kívánt hitel összegét
– Válasszon hitelcélt
– Válasszon futamidőt
– A táblázatban kapott számok után kattintson az Érdekel gombra és adja meg elérhetőségét.

Ezt követően a választott térségben dolgozó hitelszakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogja a lehetőségeket.

Továbbá lehetősége van hitelszakértőnkkel telefonon is felvenni a kapcsolatot, általános tájékoztatást kérni, továbbá személyes találkozóra időpontot egyeztetni.


Hegedűsné Gorzás Renáta
Irodavezető, hitelszakértő
Telefon: 06-70/613-3856


(X)

Kövessen minket a Facebookon is!