Hirdetmények 2019. október 15. 07:30

Állami támogatás napelemes rendszer telepítésére magánszemélyeknek

Állami támogatás napelemes rendszer telepítésére magánszemélyeknek
Elindult a lakossági energiahatékonysági hitelprogram. Így több család nyerhet támogatást napelemes rendszerre. A pályázat elnyerése egyenlő a villanyszámla lenullázásával.

Mi az MFB támogatás?

Egy olyan lehetőség, amivel egyszerre pénzt spórolhatunk, növelhetjük ingatlanunk értékét és hozzájárulhatunk gyermekeink jövőjéhez. A haszon garantált! A Magyar Fejlesztési Bank pályázata most a lakosságnak kedvez.



A megújuló energiaforrások használatával pedig egyszer s mindenkorra búcsút inthetünk a villanyszámlának. Hol van az apró betű? Sehol! Itt nincs apró betű, kiskapu, semmilyen veszély nem fenyeget! Csupán 10 százalék önerőre van szükség és már élvezhetjük is saját napelemes rendszerünk előnyeit. Így az MFB pályázatával gyakorlatilag elenyésző kezdő befektetéssel telepíthetünk saját napelemes rendszert. Persze a fennmaradó összeget meg kell téríteni, de ez már nem jelent problémát, hiszen a villanyszámlán megspórolt összegből könnyű szerrel törleszthetjük a kamatmentes részletet. A napelem teljes árától és a futamidőtől sem kell félni. Szintén nagy előnye a GINOP-8.4.1/A-17 pályázatnak, hogy személyre szabott. Vagyis az igénylőn múlik, hogy a mintegy 1,5-2 millió forintos napelemes rendszert mennyi idő alatt törleszti.

Egy jó döntés befolyásolja a jövőnket

Kamat nincs, villanyszámla nincs. Ezzel a konstrukcióval csak nyerhetünk. Hab a tortán, hogy a lehetőség kifejezetten az átlagos magyar családoknak szól azoknak, akik számára eddig nehezen elérhető eszköz volt a napelem. A pályázat célja, hogy országszerte több háztartás használjon megújuló energiaforrásokat.

Az újdonsült napelem-tulajdonosok pedig amellett, hogy nagy összegeket spórolnak a villanyszámla lenullázásával, saját ingatlanuk értékét is növelik. A nyertesek számára rendelkezésre álló teljes összeg 110 milliárd forint. Tehát jó eséllyel indulnak azok, akik nem ülnek túl sokáig a babérokon és meghozzák a döntést, amire 20 év múlva is boldogan fognak visszagondolni.

Cégünk természetesen ingyenesen elkészíti a teljes pályázati dokumentációt.

Cégünk a GROWATT termékek kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója!

Mekkora napelemes rendszerre van szüksége? Tudja meg most! A kalkulációt követően 5 percen belül részletes, személyre szabott ajánlatot kap! Kalkulációért
kattintson ide!

További információ kérhető a 06-70/673-3856-os telefonszámon.


(X)
 

Kövessen minket a Facebookon is!