Helyi hírek 2019. október 13. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 28. vasárnap - 2019. október 13.

1. Kedden Avilai Szent Teréz emléknapja, csütörtökön Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, pénteken pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

2. Hétfőn kivételesen nem lesz Bibliaóra.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt.

4. Kedden este vendégül látják a jánoshalmi Szent József Kör tagjait. Az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz bemutatva. Szeretettel hívnak mindenkit erre a szép, közös imádságra.

5. Városi papírgyűjtést szervez október 17-e és 20-a között a Szent Imre Cserkészcsapat. Akinek van felajánlható nagyobb mennyiségű papírhulladéka, kérik, október 17-én, csütörtökig jelezze névvel, címmel és telefonszámmal a sekrestyében vagy a plébánián.

6. A jövő vasárnapi perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

7. Október 20-án, jövő vasárnap terményáldást és hálaadást tartanak. Kérik a kedves híveket, hogy a felajánlott terményeket pénteken estig vigyék be a sekrestyébe.

8. Októberben hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt ½ 6-kor, (vasárnap ¼ 6-kor) elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását az egyházért, a hazáért, a papokért, a családokért és a templomi közösségért.

9. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

10. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!