Helyi hírek 2019. október 12. 17:00

Volt félegyházi médiás elismerése a kecskeméti Városi Idősek Napján

Képgaléria
Volt félegyházi médiás elismerése a kecskeméti Városi Idősek Napján
Másfél órás gálaműsorral várták a kecskeméti szépkorúakat, a Városi Idősek Napja alkalmából. Az idei rendezvény a Messzi István Sportcsarnokban kapott helyet. A gálaműsor részeként átadták a Kecskeméti Idősügyi Tanács elismeréseit is. Köztük van Hájas Barnabás, aki korábban a félegyházi médiumokban: a Sirius Rádióban és a Kiskun Tv-ben is hosszú éveket tevékenykedett.

Több mint 1000 nyugdíjas élvezhette ma a Cintányéros cudar világ című operettgálát. A Városi Idősek Napját évről évre október közepén ünneplik. Az idősek világnapjához hasonlóan a cél felhívni a figyelmet a 60 éven felüliekre, akik egyre meghatározóbb részét képezik a magyar társadalomnak és Kecskemét polgárságának egyaránt. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntőjében visszaemlékezett saját gyerekkorára, nagyszüleire. Kiemelte, hogy minden nemzedék az elődök által megalkotott világba születik. Munkánkat a szüleink eredményeire építjük, az általuk kialakított mintából pedig hitet, erőt és bátorságot meríthetünk - számolt be az eseményről a hiros.hu.

A gálaműsor részeként átadták a Kecskeméti Idősügyi Tanács elismeréseit is. Kitüntetést vehetett át Horváth Csilla, a Szentcsalád Plébánia nyugdíjas klubjának aktív tagja, Mucsi Jenőné, a Népi Iparművészeti Gyűjtemény Kecskeméti Díszítőművészeti Körének vezetője, Halasi László népdalénekes és Hájas Barnabás, a Kecskeméti Televízió szerkesztő-riportere, a Szieszta című magazinműsor szerkesztője.

 

Kövessen minket a Facebookon is!