Helyi hírek 2019. október 16. 07:30

Őszi gyermekétkeztetés

Őszi gyermekétkeztetés
Déli meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a 2019/20-as tanévre vonatkozólag az őszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

A jelenlegi tanév őszi szünetében, amely október 26-ától november 3-áig tart, 4 munkanapon biztosítja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon a 76/562-047-es számon adnak tájékoztatást.

A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget a Kiskunfélegyháza Hunyadi u. 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma konyhája végzi, amelynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34 szám.   

 

Kövessen minket a Facebookon is!