Egészségügy 2019. október 19. 18:00

Hírek az Egészségközpontból

Hírek az Egészségközpontból
Az Egészségközpont épületében egy időben több száz felnőtt és gyermek tartózkodhat, az ő biztonságuk a legfontosabb. Kérik a gépjárművel közlekedőket, hogy ne álljanak meg a tűzoltóautó számára fenntartott területen! Az utcán és az intézmény belső udvarán mindig van szabad parkolóhely.

Az Egészségközpont tájékoztatja betegeit, hogy dr. Patkós Róbert Zoltán háziorvost október 21-én, hétfőn és 22-én, kedden dr. Kincses Sándor helyettesíti a saját rendelési idejében. A rendelés helye: Móraváros, Nefelejcs utca 20., Telefon: 76/466-144.

Dr. Keserű Gabriella háziorvost október 21-én, hétfőn és 22-én, kedden dr. Bajzák Jenő helyettesíti a saját rendelési idejében. A rendelés helye: Egészségközpont Kiskunfélegyháza.

Október 23-a munkaszüneti nap, így ezen a napon sürgős esetekben ügyeleti ellátás vehető igénybe.

November 1-jétől a 6. számú körzethez tartozó betegek ellátásáról változatlan rendelési időben dr. Bíró Éva gyermekorvos helyett dr. Csefkó Eszter gondoskodik.


Soha ne legyen rá szükség, de az Egészségközpont portaszolgálatánál a földszinten elhelyeztek egy automata defibrillátort. Jó ha minél többen tudják, életet menthet.
 

Kövessen minket a Facebookon is!