Sport 2019. november 8. 09:00

Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában

Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában
Címvédőként a 2. forduló küzdelmeibe kapcsolódott be a női futsal magyar kupában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. November 7-én az ELTE SE várt az Astrára. A mérkőzés fölényes, 9-1-es Astra győzelemmel zárult.

Az ELTE SE jól kezdve a másodosztályt még veretlen volt az idei szezonban. A kupa első körében a Berettyóújfalut gyűrte le 1-0-ra.

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls címvédőként és egyben esélyesként lépett pályára az alsóbb osztályú ellenfele otthonában.

A vezetésre tíz percet kellett várni. Varga Adél gólját még további három követte Astra oldalon. A hazaiak szépítésig jutottak a szünetig.

A 4-1-es félidőt követően a második játékrész is Astra találatokat hozott. Vígh Renáta mesterhármasa mellett többek között Ganczer Hajnalka is duplázott, valamint Hargas Annamária kapus és az újonc 19 éves Dorner Dóra Zita is gólt szerzett. Az Astra 9-1-re nyert, így készülhet a 3. fordulóra.



Női Futsal Magyar Kupa 2. ford., 11. 07.
ELTE SE – Astra Kiskunfélegyházi Bulls 1-9 (1-4)

Gólszerzők: Kovács Dóra 17. p., ill. Varga Adél 10. p., Vígh Renáta 14. p., 16. p., 39. p., Ganczer Hajnalka 15. p., 36. p., Hargas Annamária 32. p., Dorner Dóra Zita 35. p., Mogyorósi Zsuzsanna 38. p.

Kép: Archív

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!