Helyi hírek 2014. augusztus 29. 15:10

Készen áll a Nemzeti Fórum Kiskunfélegyházán

Készen áll a Nemzeti Fórum Kiskunfélegyházán
Kevesebb, mint 24 óra alatt néhol a szükséges aláírások tízszeresét gyűjtötték össze a Nemzeti Fórum képviselő-jelöltjei Félegyházán.

A jogszabály által minimálisan előírtakat néhol tízszeresen meghaladó mennyiségű támogatói aláírást gyűjtöttek a Nemzeti Fórum jelöltjei a városban, kevesebb mint egy nap leforgása alatt.

Rosta Ferenc a Nemzeti Fórum helyi elnöke elmondta, hogy kivétel nélkül minden városrészben pozitívan fogadták a szervezet jelöltjeit és aktivistáit. „Eddig csak reménykedni tudtunk abban, hogy az összefogás, amit hirdettünk valóban eljut az emberekhez, de a városban érezhető lelkesedés igazolta a szándékainkat. Az elmúlt egy nap tapasztalatai azt bizonyítják, hogy hatalmas igény van változásra, a békességre, egy stabil, komoly és tapasztalt emberekből álló városvezetésre. Csányi József polgármester-jelöltünket már közel 1000 kiskunfélegyházi támogatta aláírásával”-fejtette ki Rosta Ferenc.

Jelöltjeink: 1.vk.-Dr. Réczi László; 2.vk.-Bense Zoltán; 3.vk.-Gyenes Attila; 4.vk.-Szamosi Endre; 5.vk.-Balla László; 6.vk-Dr. Kása Zsuzsanna; 7.vk.-Horváth Gábor; 8.vk.-Dr. Ónodi Izabella; 9.vk.-Dr. Kiss Ákos Csaba; 10.vk.-Ván Jenő

(Szponzorált politikai cikk)
 

Kövessen minket a Facebookon is!