Sport 2019. november 11. 15:00

A 9. Nyílzápor kupán szerepeltek a dartsosok

A 9. Nyílzápor kupán szerepeltek a dartsosok
Kisteleken rendezték meg november 9-én a IX. Nyílzápor Kupát, amelynek az ONYX Pub és Kávézó adott otthont. A végig jó hangulatú, izgalmas versenyen 4 félegyházi dartsos mérettette meg magát a 26 fős mezőnyben.

A csoportküzdelmeket követően mind a négyen továbbjutottak.

Horváth Tibor és Valkovics István csoportelső lett, amely automatikus továbbjutást jelentett számukra a legjobb 16 közé. Azonban Pecz István és Horváth Zsolt sem habozott, megverve következő ellenfelüket megérdemelten kerültek ők is a legjobb 16 közé.

Ezt követően a szerencse nem kedvezett a srácoknak, a 8-ba jutásért Pecz Istvánnak és Valkovics Istvánnak egymás ellen kellett játszaniuk, míg Horváth Zsolt és Horváth Tibor egyaránt erős ellenfelet kapott. Utóbbi kettő hiába tett meg nagy erőfeszítéseket, sajnos be kellett érniük az előkelő 9. hellyel.

Az Istvánok küzdelméből végül Valkovicsnak jött ki jobban a lépés, így egyedüliként ő folyathatta a legjobb 8 között. Nem is okozott csalódást, egy végletekig kiélezett és szoros meccsen 3-2-vel abszolválta magát a legjobb 4 közé.

Az elődöntő sajnos nem úgy sikerült számára, ahogy eltervezte, viszont ezzel a teljesítményével megszerezte az osztott 3. helyezést és az ezért járó kupát. 

A félegyházi dartsosok ezúttal is köszönik a szervezést a Revans DSE-nek, valamint gratulálnak a helyezetteknek.

Információ, kép: Tóth Róbert

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!