Sport 2019. november 17. 16:20

Megszorongatta az éllovast az FKSC

Képgaléria
Megszorongatta az éllovast az FKSC
Az első helyezett Soltvadkert csapatát fogadta a Constantinum Sportcentrumban a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi bajnokság 9. fordulójában. A középmezőnyhöz tartozó FKSC szépen helytállt, egészen a második félidő elejéig tartotta a döntetlen állást. Az emberelőnyös és a hétméteres szituációk végül a vendégeknek kedveztek, akik ha nehezen is, de behúzták a mérkőzést.

Hetedik helyezettként meglepetésre készült a Félegyházi KSC és az első félidőben partiban is volt a Soltvadkert együttesével. 11-11-es állással fordultak a csapatok.

A második félidőben 12-12-őt követően megléptek a vendégek, köszönhetően a javukra megítélt büntetőknek és kiállításoknak.

Az FKSC játékosai emelt fővel hagyták el a pályát. (21-26)

 

Értékelés:

Mák Csaba (csapatkapitány, kapus, FKSC):

Sokkal több volt a mérkőzésben, főleg annak tükrében, hogy a szünetben döntetlennel fordultunk. Jól működött a védekezés, az ellenfél nem nagyon találta a játékunk ellenszerét. A második félidőben több emberhátrányos szituációba kerültünk, illetve zsinórban ítéltek büntetőket a soltvadkertiek javára. Ezeknek a körülményeknek köszönhetően eldőlt a mérkőzés. A bajnokságban eddig jól szerepelünk, megszorongatjuk ellenfeleinket.

 

Bács-Kiskun megyei férfi felnőtt 9. ford., 11. 17.

Félegyházi KSC – STE-BS Plastic 21-26 (11-11)

 

G. Z.  

Kövessen minket a Facebookon is!