Helyi hírek 2014. augusztus 29. 20:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

„Kristály” a gáztűzhelyben

Képgaléria
Ketten rosszul lettek attól a kábítószergyanús anyagtól, amelyet egy 51 éves kiskunfélegyházi férfitől vásároltak. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. József 51 éves kiskunfélegyházi lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. augusztus 26-án kiskunfélegyházi otthonában két helyi lakosnak "Kristály" nevű kábítószergyanús anyagot adott el, melytől később mindketten rosszul lettek.  T. Józsefet 2014. augusztus 27-én 17 óra 30 perckor a helyi rendőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársaival közösen az otthonában elfogták. A lakásban tartott házkutatás során a nyomozók üres önzáró tasakokat, fecskendőket, egy digitális mérleget, valamint a gáztűzhelyben egy műanyag dobozban 15 darab, nettó 1 gramm fehér-szürke színű kristályos anyagot találtak, amely a helyszínen elvégzett gyorsteszt alapján  amfetamin-metanfetamin hatóanyagot tartalmaz.

A lefoglalt anyagot igazságügyi vegyészszakértő vizsgálja. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság 2014. augusztus 29-én 10 órakor elrendelt.
 

Kövessen minket a Facebookon is!