Sport 2019. november 19. 13:00

Temesvári sikerek a DMTK-KVSE úszóitól

Képgaléria
Temesvári sikerek a DMTK-KVSE úszóitól
Temesvári úszóversenyen jártak a DMTK-KVSE félegyházi úszói. A barátságos, ám igen népes mezőnyt hozó rendezvény Lovas Péternek állított emléket.

Csapatunk 17 fővel ezúttal a fiatalabb generációval mehetett, a versenykiírás 2006 és fiatalabbaknak kínált lehetőséget, így a bővebb létszámok mellett bizony meg kellett küzdeni a helyezésekért is.

Rogozsán András három számban is aranyos lett, a kiírásban az ötvenes számokban csak pillangón előzte meg egy úszó. Az ő korosztályában Tyukász Dusán mellen második lett, és Andris a korosztályának legjobbjaként az összetett pontversenyben kiírt kupát is hazavihette.

50 mellen a lányok közül Bárány Almási Bianka harmadik a 2010-es korosztály közt, Kiss Boglárka a 2007-es korosztályban az előkelő ötödik helyet érte el. 50 háton Bianka szintén ötödik.

Minden versenyzőnk remekül úszott megdöntve egyéni csúcsaikat, az egyesület méltán büszke minden kis úszójára.

A csapat tagjait erősítették: Bárány-Almási Bianka, Mogyorósi Lili, Pintér Zsófia, Váczi Eszter, Rogozsán Anna, Kiss Boglárka, Rogozsán Sándor, Rogozsán András, Kósai Rátkai Janka, Tamasi Ármin, Bori Péter, Nemcsók Nándor, Tyukász Dusán, Ficsór Gergő, Antal Mirjam, Simon Jázmin, Simon Emma.

Az egyesületi pontversenyben 19 csapat közül a kilencedik helyen végeztünk, így méltán elégedetten térhettünk haza, hogy folytassuk edzéseinket és reményeinket a jövőre nézve.

Köszönet a meghívásért, a vendégszeretetért  és a remek szervezésért Sucan Gyuri bácsinak és Stan Pál-nak a Delfin Temesvár Sport Klubból.

Felkészítő edzők: Hajdú László, Kiss Brigitta, Klinkóné Jókai Mónika



Kiss Gyöngyi - DMTK-KVSE
 

Kövessen minket a Facebookon is!