Sport 2019. november 21. 11:00

Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

Képgaléria
Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán
2019. november 16-án rendezték meg a TEK BUDO- és Küzdősport Gálát, amelyen a belügyi és a rendvédelmi szervek küzdősportolói vettek részt. A versenyre az alábbi kategóriákban lehetett nevezni: WAKO K1 amatőr full contact, WKF Karate Kata és Kumite, Knock Down Kyokushin Karate Kata és Kumite, Judo és Grappling. A Nemzeti Védelmi Szolgálatot a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, versenyzője Nagy Krisztián r. főhadnagy képviselte -80 kg kategóriában WAKO K1 kategóriában.

A fenti súlycsoportban nyolc fő nevezett. Nagy Krisztián r. főhadnagy az első meccsét a Terror Elhárítási Központ munkatársával vívta, ahol pontozásos győzelmet aratott. A középdöntőben a Készenléti Rendőrség munkatársával mérkőzött, ahol szintén döntő fölénnyel nyert pontozással. A döntőben a Miskolci Rendőrkapitányság beosztottjával szemben aratott győzelmet.

A bírák döntése alapján Nagy Krisztián r. főhadnagy továbbá elnyerte a gála legtechnikásabb versenyzője címet, melyért kupát kapott az Országos Mentőszolgálattól, illetve tárgyi ajándékcsomagot egy küzdősport áruháztól. 

Kép, információ: Nagy Krisztián

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!