Helyi hírek 2014. augusztus 30. 16:18

Új tanévben új lendület?

Képgaléria
Új tanévben új lendület?
Napjaink legrázósabb körkérdésének bizonyult: Mit fogadsz meg az új tanévre? Többen nem vállalták az arcukat, de akik igen, ők elszántan várják a becsengetést.

Janka (16)

Kicsit jobban odateszem magam, ez a lényeg, mert minden rajtam múlik. Jobban oda kell figyelnem, és fizikából 1 osztályzatot javítani fogok. Fél év múlva szívesen beszámolok róla, hogy sikerült-e betartanom a fogadalmat.

Judit (18)

Megfogadtam, hogy jobban fogok tanulni, mint tavaly, de ezt már akkor is tudtam, hogy így kellene. Most biztos, hogy belehúzok. Két tantárgyból szeretnék – és fogok is – 2-2 osztályzatot javítani.

Réka (14)

Különösebb változásra nincs szükség. Azt elhatároztam, hogy a most induló német nyelvtanulást komolyan veszem, mert ez új kihívást jelent. Az is lehet, hogy a némettel utolérem az angolt, amit már 8. éve tanulok.

Petra (17), a fotón balra: Arányaiban több időt fordítok tanulásra, más dolgokra kevesebbet szánok, ennyi a fogadalmam. Bízom benne, hogy ezzel a közeljövőben sikerül elérni a céljaimat. Fruzsi (17): Az érettségi-tantárgyakat többet fogom tanulni az utolsó évben, ehhez nekem is több időt kell ráfordítani. Vállalom, hogy az erdményről majd beszámolok a Közlönynek

tli

Kövessen minket a Facebookon is!