Egészségügy 2019. november 25. 17:30

Hírek az Egészségközpontból

Hírek az Egészségközpontból
A kiskunfélegyházi Egészségközpont tájékoztatja a betegeket, hogy dr. Szolnoki Beáta gyermekorvost november 29-éig dr. Rádi Erika, dr. Hegedűs Éva gyermekorvost november 28-án, csütörtökön és 29-én, pénteken pedig dr. Ikladi Klára helyettesíti a saját rendelési idejében.

További hírek:

A napokban kézhigiénés adagolókat és kézfertőtlenítő szereket helyeztek ki az Egészségközpont váróiban. A kézfertőtlenítésnek az egészségügyi intézményekben különös jelentősége van. Ez az egyik legrégebben alkalmazott járványügyi prevenciós eljárás. A forgalmazó által kidolgozott plakátok a kézfertőtlenítés fontossága mellett, a helyes kézfertőtlenítési technikára is felhívják a figyelmet. A kézfertőtlenítő szer bőrkímélő, színezék és illatanyag-mentes, használják bátran.



Gyermekasztalokat és székeket helyeztek el az Egészségközpont földszinti és második emeleti váróiban. Olyan helyet szerettek volna biztosítani a kis betegek számára, ahol rajzolhatnak, játszhatnak, vagy csak úgy pihenhetnek.




Karácsonyi adománygyűjtés
Ebben az évben az Egészségközpont is csatlakozott a Jót tenni jó adománygyűjtő akcióhoz. Adományaikat december 1-jéig az Egészségközpont (Kiskunfélegyháza, Korond utca 5.) földszinti portáján és a második emeleten, a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálatnál is leadhatják. Segítségüket ezúton is köszönik.




 

Kövessen minket a Facebookon is!