Sport 2019. november 30. 14:30 Forrás: futsalhungary.hu

Kétgólos Astra-siker?

Kétgólos Astra-siker?
Ezen a héten is érdemes lesz a női futsal szerelmeseinek kimenni valamelyik bajnokira, mert ismét olyan párosítások szerepelnek a kínálatban amiből kimondottan színvonalas és izgalmas meccsek is kialakulhatnak.

Miskolci Vénusz - Astra Kiskunfélegyházi Bulls
December 1., vasárnap, 17:00 - Miskolc, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat kitűnő formában van, így minden bizonnyal élvezetes és küzdelmes összecsapásra számíthatnak a nézők. A Vénusz fiataljai nem félnek semmitől és senkitől, s Kovács Alíz személyében olyan rutinos vezéregyéniségük van, akire bátran számíthatnak a kritikus időszakban is. Az Astra a rutint képviseli, s nyilván Ganczer Hajniék nem szívesen adnák át másnak az alapszakasz első helyét. 
A futsal-hungary tippje: kétgólos Astra-siker


Gyulai Amazonok - WSH-Palmfood Tolna-Mözs
December 1., vasárnap, 18:00 - Gyula Városi Sportcsarnok
A Tolnának és az Amazonoknak is a célja a felsőházi rájátszásba kerülés. Ehhez az alapszakaszban az első négy hely valamelyikén kellene végezniük. Győzelmi kényszerben vannak Irénkéék, mert ha kikapnak akkor szinte ledolgozhatatlan lenne a hátrányuk, így elvileg a látogatók lehetnek nyugodtabbak. Szoros csata várható, a pillanatnyi forma mindenképpen a Tolna mellett szól, de nagy kérdés, hogy miután három hete nem nem léptek pályára tétmeccsen Nagy Roland edző tanítványai, vajon milyen hatással lesz ez a teljesítményükre?
A futsal-hungary tippje: egygólos Tolna-siker


TFSE-Szertarsport.hu - Agenta Girls Szekszárd FC
December 1., vasárnap, 18:30 - Vasas Sportcsarnok
Két bravúros pontszerzés után utazik Budapestre a Szekszárd. A női NB I legerősebb állományával rendelkező TFSE jelen pillanatban szenved a bajnokságban, kiesett a Magyar Kupából, nem lehetnek büszkék csapatuk eddigi produkciójára vezetőik. Ugyanakkor a játékukban igenis van potenciál, csak éppen a helyzetkihasználásuk tragikus. Pádár Anita viszont továbbra is zseniális, s ugyanezt el lehet mondani Tell Zsófiáról is, s ők ketten biztosan mindent elkövetnek azért, hogy a TFSE kilábaljon a hullámvölgyből. Amennyiben a múlt héten hiányzó Halászi Kinga és Bokor Adrienn játékra jelentkezik, akár nagy különbséggel is győzhet a házigazda.
A futsal-hungary tippje: ötgólos TFSE-siker


DEAC SNK KFT. - Hajdúböszörményi TE
December 1., vasárnap, 19:00 - Debreceni Egyetemi Sportaréna
A hajdúsági derbire mindig hatalmas érdeklődés mellett kerül sor, vasárnap sem lesz ez másképpen. Hajdúböszörményben meglepően simán nyertek (6-1) Üveges Kati lányai, de ekkora különbség nincsen a mérkőző felek között. Nem valószínű, hogy a női élvonal egyetlen nyeretlen alakulata pont ezen a héten fog három pontot szerezni, de elvárható lenne tőlük, hogy nagy küzdelemre késztessék megyei riválisukat. A címvédő eddigi gyatra szereplésére mindenesetre gyógyír lenne ha legyőznék a DEAC-ot. Ehhez az kellene, hogy a bombaformában lévő Nagy Anikó, Torma Lilla és Bölömi Ibolya mellé mások is csatlakozzanak.
A futsal-hungary tippje: kétgólos DEAC-siker

 

Kövessen minket a Facebookon is!