Helyi hírek 2019. december 8. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Advent második vasárnapja – 2019. december 8.

1. Vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Rózsafüzér-társulat összejövetele.

2. Az adventi időben hétköznaponta reggel csak 6 órakor tartanak szentmisét.

3. A harmadik adventi gyertyát gyújtják meg december 14-én, jövő szombaton a városháza előtt, este ½ 5 órakor. A szervezők hívnak és várnak mindenkit.

4. Adventi hangversenyt tart a templomban a Batthyány Lajos Általános Iskola december 13-án, pénteken délután ½ 4-től. Minden érdeklődőt hívnak és várnak.

5. A Zenebarátok Kórusa december 15-én, vasárnap 4 órakor tartja adventi hangversenyét templomunkban. Hívnak és várnak mindenkit.

6. December 19-én, csütörtökön este 6 órakor Zséda koncert lesz a templomban. A belépés díjtalan. Mindenkit hívnak és várnak a szervezők.

7. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek a templomunkban december 20-21-22-én, pénteken, szombaton és vasárnap az esti szentmisében. A beszédeket Ghie Marcell verbita atya mondja. Kérik a kedves híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el karácsonyi szentgyónásukat.

8. Írják a jövő évi szentmiséket. Kérik, hogy akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a Plébániára!

9. Közeledik az év vége. Kérik a kedves híveket, hogy aki még nem fizette be az egyházi adót, fizesse be. Az egyházi adót be lehet fizetni a plébánián, vagy postai csekken, amelyek az újságos asztalról elvihetőek.

10. Várják a plébánián azokat a jegyespárokat, akik a Szent István Templomban templomunkban szeretnének egyházi házasságot kötni 2020-ban.

11. Betlehemkészítő pályázatot hirdet a templom. Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 22-éig kérik bevinni a plébániára!

 

Kövessen minket a Facebookon is!