Helyi hírek 2014. szeptember 17. 21:00

Városi forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Városi forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya felhívja a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalomkorlátozásokra, kérve a szabályok betartását.

 











Szeptember 20. szombat

Szüreti felvonulás

A felvonulók Haleszból indulnak kb. 10 órakor és a Majsai úton jönnek be egészen a Kossuth utcai sarokig rendőri felvezetéssel. Ezért ebben az időszakban az erre közlekedőket kérjük, hogy a felvonulókra fokozottan szíveskedjenek ügyelni, mert ezen a szakaszon lezárásokra és korlátozásokra nem kerül sor! 11.00 – 12.30 óra között lezárásra kerül a Kossuth utca Izsáki út – 5-ös főút közötti szakasza. Az 5-ös főúton a Kossuth utca - Korona utcai szakaszon kb. 11.30-12.30 óra között, illetve a Kossuth utca – Bercsényi utcai szakaszon, valamint a Bercsényi utcán és az Izsáki úton kb. 12.30-13.00 óra között szakaszos forgalomkorlátozásokra kerül sor a felvonulók visszatérésének biztosítására. A fogatok várakozásának biztosítására a Korona utca északi parkolósávja a buszmegállóig, illetve a Kazinczy utca Polgármesteri Hivatal oldali parkoló sávja várhatóan lezárásra kerül péntek 20 órától szombat 13 óráig.


Szeptember 22. hétfő

Autómentes Nap

Kossuth utca 5-ös főút – Dózsa Gy. u. közötti szakasza 8-16 óra között lezárásra kerül az Autómentes Nap alkalmából. A buszok, mentők behajtása biztosított lesz.
 

Kövessen minket a Facebookon is!