Helyi hírek 2019. december 21. 11:30

Ajándék és szaloncukor a nehéz helyzetben élőknek

Képgaléria
Ajándék és szaloncukor a nehéz helyzetben élőknek
Az MSZP idén is karácsonyi gyűjtőakciót szervezett, hogy a szerényebb körülmények között élők karácsonyát gazdagabbá tehessék. December 20-án, a székházuk előadótermében fogadták ünnepséggel az apróságokat és szüleiket. Természetesen a télapó is megérkezett, akit szép dalokkal és énekekkel fogadtak a gyerekek. Puttonya is volt kettő, amelyekből szaloncukrokat és játékokat vehettek a vendégek.

– Nagy szükség van ilyen szinten arra a karitatív tevékenységre, amit minden évben végzünk. Ezért érezzük szükségét annak, hogy megszólítsuk a támogatókat, akik mindig jól fogadják kezdeményezésünket, és segítik annak megvalósítását hozzájárulásukkal. Fontos számunkra az is, hogy ne csak karácsony közeledtével segítsük az arra rászorulókat, hanem az év minden időszakában.

Az MSZP nemcsak Félegyházán szervez ilyen rendezvényeket, hanem a vonzáskörzet településein is. A mozgalom országossá vált, a közreműködők munkáját az országgyűlési képviselők tiszteletdíjuk felajánlásával segítik. Gondolunk az egyedülállókra, a gyermeküket egyedül nevelőkre is. Hozzájuk az elkövetkezendő néhány napban személyesen visszük el az ajándékot – mondta el Horváth Tamás, az MSZP helyi szervezetének elnöke.

Kövessen minket a Facebookon is!