Sport 2019. december 23. 16:00

Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE

Képgaléria
Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE
December 15-én, vasárnap 7 fővel utaztak a Koppányok a tiszaföldvári teremversenyre. 24 célon két körben kellet bizonyítani tudásukat. Szokatlanul nagy létszám gyűlt össze a megmérettetésre (130 fő).

Bicskeiné Csányi Mária a negyedik helyen, Ifjú Fetter Tamás ötödik helyen,  míg a többiek Szeibert Imre 553 pont (70,8 %), Boldog Bence 525 pont (67,3%), Balanyi Sándor 502 pont ( 64,3 %) Kis Csaba 499 pont (63,9 %) és Fetterné Nagy Tünde 280 pont ( 35,8%). eredménnyel a mezőnyben végeztek.

December 21-én két esemény volt a Koppányok életében. Akik nem tudták időben az itthoni programot és már neveztek a Békéscsabán megrendezett Kerecsen kupára, azok ott versenyeztek, a többiek a Fürdőszállóban megtartott évvégi gyűlésen és a megszokott Koppány Karácsony programján vettek részt. 

A békéscsabai versenyre Fetterné Nagy Tünde, Kövecses Zsuzsanna, ifjú Fetter Tamás és Tamáskovics Gyula utazott. A megszokott, magas színvonalú, szinte OB-nek megfelelő versenyen kiváló eredményeket értek el a Koppányok. Kövecses Zsuzsanna első, Tamáskovics Gyula harmadik, ifjú Fetter Tamás ötödik, Fetterné Nagy Tünde hetedik lett.

A Koppányok nevében szurkolóinknak és mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt kívánok!

Dinnyés Gyula
Koppány íjász

 

Kövessen minket a Facebookon is!