• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Kardió- és konditeremmel várja látogatóit a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok
Sport 2020. január 20. 17:00

Kardió- és konditeremmel várja látogatóit a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok

Képgaléria
Kardió- és konditeremmel várja látogatóit a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok
A város egyik legjobban felszerelt kardió termében fogadja látogatóit a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok. A konditermi résszel együtt közel 150 m2-es alapterületen várják a mozogni vágyókat. Kortól és nemtől függetlenül hölgyek és csoportok is igénybe vehetik a termet kedvező bérleti árakkal. A terem hétfőtől-péntekig, 7 órától 21 óráig nyitva tart. Hétvégenként rendezvénytől függően használható.

A Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Programirodája az idei évre többek között azt a célt tűzte ki, hogy a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban található kardió- és konditermet újból fellendíti, népszerűsíti. Az urak mellett a hölgyeket is várják, akik városi viszonylatban kedvező áron juthatnak bérlethez.

A terem szakmai irányításáért Klinkó Dezső és Zsadányi Zsolt felel.

A sportcsarnokban 2008 óta van konditerem, de az elmúlt években háttérbe szorult. A terem kicsinosítása a napokban lezajlott. A konditerem mellett lévő kardió részleg a korszerű gépek mellett többek között vizesblokkal és légkondicionálóval felszerelt.

A részletekért keressék fel a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Programirodáját és a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot.

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!