Helyi hírek 2020. január 17. 12:00

Kiemelkedő Batthyánys eredmények

Kiemelkedő Batthyánys eredmények
A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium matematika munkaközössége hagyományaihoz híven a 2019/2020-as tanévben ismét meghirdette egyéni matematika versenyét a nyolcadikos tanulók részére. A verseny kifejezetten a tehetségek felkutatása végett szerveződött. A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül többen is kiemelkedő eredményt értek el.

A verseny legjobbjai a Bolyai Napi megemlékezésen vehették át díjaikat, s értékes tárgynyereményeiket. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az intézményből Flóring Balázs 8. m osztályos tanuló és felkészítő tanára, Rádiné Petróczi Márta kapott meghívást.

Flóring Balázs a verseny III. helyezettje lett, míg osztálytársai közül Oláh-Marcényi Balázs 5., Kis Domonkos 7., Farkas Dominik pedig 12. helyezést ért el.

A Bolyai Gimnázium informatika munkaközössége is meghirdette kétfordulós versenyét a 8. osztályosoknak. Az első forduló írásbeli, míg a második gyakorlati részből állt. A második fordulóba a legjobbak kerültek, akiket az írásbeli eredmények alapján külön értesítettek. A gyakorlati forduló Excel, Word, PowerPoint programok ismeretére épült. Oláh-Marcényi Balázs 5., míg Kis Domonkos 7. helyezést ért el. Felkészítő tanár: Szederkényi Barbara

 

Kövessen minket a Facebookon is!