Helyi hírek 2020. január 26. 08:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 3. vasárnap – 2020. január 26.

1. Most vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz azoknak a családoknak, akik kérték gyermekeik felkészítését az elsőáldozásra.

2. Jövő vasárnap a 9 órai és a ½ 11-es szentmisében gyertyaszentelés lesz. A templomban azon a napon gyertyavásárlási lehetőség lesz.

3. Ugyancsak jövő vasárnap minden szentmise végén balázsáldást adnak.

4. Jövő vasárnap délelőtt 9 órakor szentmise lesz a városért az Ótemplomban.

5.
Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek július 20. és 24. között Medjugorjéba. Már jó ideje, hogy Medjugorjében (Čitluk, Bosznia-Hercegovina) hat szavahihető tanú esküvel megerősítve állítja, hogy 1981. június 24. óta a Szűzanya, (horvátul „Gospa”), mindmáig megjelenik nekik. Tájékoztató plakát a templomi hirdetőtáblán olvasható. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián.

6. Várják a plébánián azokat a jegyespárokat, akik ebben az évben a Szent István Templomban szeretnének egyházi házasságot kötni. Részükre február 8-ától előkészítő jegyes oktatást szerveznek.

7. Előkészítő tanfolyamot szerveznek azoknak a felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók. Jelentkezni lehet a plébánián.

 

Kövessen minket a Facebookon is!