Sport 2020. február 12. 09:00

Megyei döntőt nyert a félegyházi leány U20-as futsalcsapat

Képgaléria
Megyei döntőt nyert a félegyházi leány U20-as futsalcsapat
Kecskeméten rendezték meg február 8-án a leány U20-as futsal megyei döntőt. A tornára 5 csapat nevezett a 2000-2003-as korosztályban, köztük a félegyházi játékosokkal felálló Astra korosztályos gárdája. Az Abonyi Péter vezette csapat nagy csatában, jobb gólarányával nyerte meg a megyei döntőt.

A tornán minden mérkőzés izgalmasan alakult. A körbeveréseknek köszönhetően egészen az utolsó mérkőzésekig nem derült fény a győztes kilétére.

Az Astra csupán egy mérkőzést veszített a Kecskeméti LC ellen. A Kecskeméti LC ugyancsak egyszer kapott ki a Kerekegyházától. A két 9 pontos együttes között a gólarány döntött a végelszámolásnál, ami az Astrának kedvezett.

A két 9 pontos csapatot két 6 pontos követte.

A győzelem Abonyi Péter edző értékelése szerint többek között a jó kapusteljesítménynek köszönhető Vámos Viktória részéről. Mellette Kovács Alexandra 7 gólos teljesítményét és Novák Gabriella 3 gólját emelte ki.

A torna remek játékalkalmat nyújtott a téli felkészülési időszakban.

Csapat tagjai: Novák Gabriella, Kovács Alexandra, Vámos Viktória, Pöszmet Eszter, Vidéki Orsolya, Seregéy Réka, Varjasi Dóra, Pallagi Vivien.

 

Kép: Abonyi Péter

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!