Sport 2020. február 17. 13:00

Maradtak az „A” csoportban az FTSI leány serdülő kosarasai

Maradtak az „A” csoportban az FTSI leány serdülő kosarasai
A regionális leány bajnokság második alapszakaszának 1. fordulóját rendezték meg a dél-keleti régió „A” csoportjában. Az FTSI csapata a házigazda Kecskemét és a Szolnok együttese ellen lépett pályára. A Kecskemét szoros csatában őrizte meg veretlenségét, míg az FTSI – Szolnok mérkőzés hivatalos végeredménye 2:0 lett, mivel a szolnokiak csak 9 játékossal álltak ki.

Fekete-Seres Ildikó edző értékelése:

- Tudtuk, hogy az "A" csoportban kemény mérkőzések várnak ránk. Ellenfeleinket jól ismerjük, idén már harmadszorra találkoztunk egymással. A meccsek sorrendje viszont mindig befolyásolta az eredményt. A Kecskeméttel kezdtünk, aki a regionális bajnokságban még nem vesztett mérkőzést, de mindig megszorongattuk őket, viszont a valamivel gyengébb szolnoki csapat ellen többször fáradtan álltunk ki, így sajnos eddig a Tisza partiak már kétszer nyertek ellenünk. Most azonban az ellenfél csak kilenc játékost tudott kiállítani, ezért a mérkőzés hivatalos végeredménye 2:0 lett. Ennek köszönhetően a következő fordulóban maradunk az "A" csoportban és a mérkőzések sorrendje számunkra kedvezően fog alakulni.

Regionális leány bajnokság, alapszakasz II., 1. forduló, DÉL- KELETI RÉGIÓ "A" csoport
Ideje: 2020.02.08.
Helyszín: Kecskemét, Mercedes Akadémia


KECSKEMÉT KA/B - FTSI 64- 51
(17- 9, 16- 15, 18- 11, 13- 16)
FTSI: Ladányi Dorina- 12, Téglás Tamara- 10, Rádi Boglárka- 9, Varga Evelin- 8, Hevér Réka- 8, Fehér Fruzsina-3, Kiss- Fekete Lili- 1, Kovács Nikolett-, Leiz Luca-, Szabó Zita-.


FTSI- SZOLNOKI SC/B 2:0
Edzők: Fekete- Seres Ildikó, Bokányi Rita

Kép, információ: Fekete- Seres Ildikó

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!