Helyi hírek 2020. február 17. 11:00

Koszorúk helyett adomány

Koszorúk helyett adomány
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik Dobó Endre temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek el, és részvétükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. Mélyen megérintett bennünket az is, milyen sokan támogatták adományaikkal a Kiskunfélegyházi Dialízis Központot.

Ezúton szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni dr. Szabó Margit főorvos asszonynak, dr. Dömötör Ilona, dr. Tichy Béla István orvosoknak, valamint a FMC Kiskunfélegyházi Dialízis Központban dolgozó nővéreknek, akik nagy odafigyeléssel ápolták édesapánkat, és áldozatos munkájukkal segítették őt abban, hogy minél tovább szeretett családja körében maradhasson.

A gyászoló család


A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány

Január végén egy szokatlan, de szívbemarkolóan szeretetteljes kéréssel keresett meg a Dobó család. Hosszú betegség után utolsó útjára indult Endre bácsi és az volt a család kérése, hogy a virágokra, koszorúkra szánt összeget a gyászoló családtagok, barátok az alapítványnak utalják. Endre bácsit 10 évig kezelték a kiskunfélegyházi Dialízis Központban. Így a befolyt összeggel az ő munkájukat szerették volna támogatni, megköszönni. Február 12-én 218 ezer forintot adhattam át a családdal együtt dr. Szabó Margit főorvos asszonynak.

A Dobó Család háláját és köszönetét szeretném tolmácsolni azoknak, akik ismerték, szerették Endre bácsit és hozzájárultak ehhez a szeretetteljes kezdeményezéshez!

Köszönök mindent!

Papp Anett

 

Kövessen minket a Facebookon is!