Helyi hírek 2020. február 18. 17:30

Pályázati kiírásokról döntött a művelődési és szociális bizottság

Képgaléria
Pályázati kiírásokról döntött a művelődési és szociális bizottság
A kiskunfélegyházi verseny és tömegsport támogatására a város 2020-as költségvetésében 10 millió forint áll rendelkezésére. A sportszervezeteknek a támogatáshoz pályázattal juthatnak hozzá. A pályázati feltételekről január 18-ai ülésén döntött a művelődési és szociális bizottság. A bizottság döntött arról is, hogy a civil szervezetek működésének támogatására is pályázatot ír ki a város 10 millió forint összegben. A pályázat benyújtásához 10 százalék önerő szükséges.

A bizottság határozata szerint támogatásban részesülhetnek a városban működő és bejegyzett sportszervezetek, amelyeket a bíróság 2020. január 1-je előtt nyilvántartásba vett. Nem nyújthatnak be pályázatot a pártok, munkaadói és munkavállalói érdekképviseletek, biztosító egyesületek, egyházak, tömegmozgalmak, közalapítványok, Gazdasági társaságok (kivéve nonprofit szervezetek), valamint azok a civil szervezetek, amelyek politikai tevékenységet folytatnak.

A pályázatokat papíralapon, a szükséges adatlapok kitöltésével együtt lehet benyújtani a városházán Görög Anita oktatási és közművelődési referensnél, az első emelet 26-os irodában.

A pályázattal kapcsolatosan információ kérhető a [email protected] e-mail címen.
Beadási határidő: március 16-a, déli 12 óra.

 

Kövessen minket a Facebookon is!